S.A.H.A.B.A.T

Tuesday, March 1, 2011

Tak ku sangka...Enjoy juga!!!

Salam 1Malaysia.....
1st....harap2 semua rakyat Malaysia baca blog Apix ni.....(bagi la ada) tanpa mengira  kaum....

Balik kepada tajuk....apa yg enjoy sangat tu yer?????
mesti berlegar2 didalam kotak fikiran kalian....nak dijadikan cerita......Apix telah termakan jarum(bukan jarum betul2...maknanya hasutan)dari ma beloved mom....suruh Apix beli gerek....(basikal laaa...org utara panggil gerek) setelah termakan hasutan tersebut....pegi la beli...time tuh tengah bulan...so tak dapat la sambar terus basikal tuh....Apix bayar duit pengeras(duit muka) rm400 dulu....(nasib ada duit biasiswa time sekolah dulu)
lama juga lah tunggu basikal...biasalah tunggu hujung bulan...gaji(bila masa kerja???)
tepat tanggal 28/2/2011......hari yg ditunggu(xcited pula...bukankah kata dulu tak minat??)...


(sengeh2...macam kerang busuk ja kaw Apix :DD)


(tudia dia mai dah)
(=D)


Bila dah ride gerek ni..baru tao rasa nikmatnya...penah tuh mesti la ada....kalau tak mao penat naik ja kereta....yang bagusnya...dah 3 hari tak payah topup minyak motor..hehehehhe...

Yang bagusnya bila dah ada gerek ni...dapat join club2 yg ada...jadi..dapatlah mengeratkan silatulrahim....
heheheh..dapat juga senaman...(Apix nak kuruih ka???HAHAAH LOL =D)

p/s:makin hitam lah Apix lepas ni.. T_T(hitam itu menawan...saja bg sedap hati sendiri)

8 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. dapat basikal baru, lepas ni boleh la kayuh apix... hehe

    ReplyDelete
  3. gerek baru ka...best2 mesti hang slim pasni...nanti balik cuti aku nak test...

    ReplyDelete
  4. test ja..promote ku x pon..T_T

    ReplyDelete
  5. haha..
    nway salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  6. mye:salam2..nice to know u

    ReplyDelete
  7. kita kayuh p kola jom, tp aku nek gerek tua ja la .. hagaga >.<

    ReplyDelete